Armas külaline

Siin rubriigis olen koondanud eraldi täiskasvanutele ning lastele ja noortele koolitusvõimalusi. See annab sulle võimaluse kiiremini leida vajalikku infot vajalikule sihtgrupile. Kui mõni toode, õpituba või koolitus hakkab sind huvitama või soovid seda tellida, siis võta minuga ühendust. Vajalikud kontaktid ja juhised leiad vahelehelt KONTAKTID.

MTÜ Loomesulg on loodud toetamaks neid, kes soovivad arendada eesti keele oskust, loovat mõtlemist loovtegevuste kaudu, loovkirjutamise oskust. Koolitajana aitan sinul, armas külaline, arendada suulist ja kirjalikku väljendusoskust. Kui sinu emakeel ei ole eesti keel, aga tahaksid rohkem selles keeles rääkida ja kirjutada, siis on sul erinevate loovtegevuste kaudu see võimalus olemas. Siinkohal ma heameelega lühidalt tooksin välja, mis loovus on ja kuidas seda seletatakse.

LOOVUS ehk kreatiivsus on võime luua originaali. LOOVUS teostub loomeprotsessi kaudu loomingus. LOOVUS eeldab mõtlemist. LOOVUS on isiksuse omaduste kogum, mis annab eeldused mistahes inimtegevuse valdkonnas probleeme uut viisi lahendada ja algupäraseid tulemusi saada. LOOVUS on uudsete ideede, toodete, seadmete või kunstiteoste loomine, mis meie elu edendavad. LOOVUS avaldub võimes lahendada probleeme nii uute ideede tasandil kui ka materiaalses maailmas. Enamasti on see ühendatud võimega leida tavatuid, originaalseid seoseid nähtuste (asjade) vahel ning märgata neid seal, kus teised neid ei näe.

KUIDAS LOOVUS ÄRA TUNDA?

AHHAA-tunne

Rõõmu tekitav

Vabastav

Energiat andev

FLOW-tunne

MTÜ Loomesulg on registreeritud e-äriregistris (reg-kood 80593741). Tegevusala kvalifikatsioon haridus (keeleõpe 85591) Koolitustel ja õpitubades osalemise eest saab tasuda sularahas või pangaülekandega. MTÜ saab esitada PDF-arvetele lisaks ka e-arveid.

Põnevat avastamist!

Foto autor Janika Kullamaa, JK-FOTO OÜ
Scroll to Top