Täiskasvanutele

Käsitööteemalised õpitoad ja koolitused sobivad kõikidele huvilistele ja eelnev kogemus ei ole vajalik, hakkama saavad nii algajad kui ka edasijõudnud käsitööhuvilised. Olen juba arvestanud õpitoa või koolituse hinna sisse juhendamise ja kõik vajaikud materjalid ning vahendid, et peale kiiret tööpäeva lõppu või nädalavahetusel oleks mugav kohale tulla. Kõik tööd, mis sul valmivad, saad endaga koju kaasa kas samal päeval või kui vajab kuivamist (näiteks akrüülmaal), siis järgmisel päeval. Kui juhtub, et ise ei saa millegipärast valminud tööle järele tulla, siis sa ei pea muretsema, vajadusel toon sulle selle koju kätte.

Kommikimbud

Tahad teada, kuidas teha stiilset ja kaunist lillekimpu kommidest. Valmistan ja õpetan tegema lihtsaid ja kauneid kommikimpe – tulbid, roosid, segakimbud.

Raffaello ja Ferrero Rocher kompvekid on traditsioonilised, kuid alati väga meeldiv kingitus. Ja kui lisaks on need ka kaunilt kujundatud lilleseadeks, siis kingitus mitte ainult ei rõõmusta, vaid ka üllatab saajat ennast. Lillekimbu tegemine võib esmapilgul tunduda keeruline protsess, kuid tegelikult see pole nii. Piisab, kui natuke pingutada, natuke kannatust varuda (kroonlehtede voltimine), armastust tunda oma kätetöö üle ning julgesti loovalt mõelda, nii sünnibki iga ühe jaoks omanäoline käsitöökimp.

Kui Sind hakkas mõni kaunis lillekimp huvitama või hoopsiki soov ise seda seda, siis võta minuga ühendust.

Pildi autor Tiina Lall, Canva keskkond

Süüteroosid (ilma küünlavahata) kinkekarbis

Süüteroosid on suurepäraseks abivahendiks ka kõige suuremale tuletõrjujaverega inimesele, et süüdata tuli kaminas, ahjus, lõkkes või lausa grillil. Ja kui ahju ei ole, siis sobivad need väärikalt ka kaminasimsile või kummutile ruumi kaunistuseks. Suvel puhkama sõites hea tasku või kotti pista, saab lõket süüdata või niisama lauale kaunistuseks panna. Süüteroosid on valmistatud kasutatud puhastest munakarpidest ning immutatud loodusliku taimeõliga. Nii et võiks lausa öelda, et öko-roosid. Kinkekarbis on 4 roosi ja pakk tuletikke. Täidisena on kasutatud naturaalset puidulaastu (lehtpuu), mis on kvaliteetne, õigesti kuivatatud, kemikaalidevaba, täiesti lagunev ja biolagunev. Edukat tule süütamist! Kasutusjuhend: aseta üks süüteroos puude (grillsüte) peale ja süüta põlema. Põleb 5–7 minutit, selle ajaga süttivad ka puud.

Pildi autor Tiina Lall, Canva keskkond

Võimestavad väesõnad – sõbrapäevaks või mõneks teiseks tähtpäevaks

Öeldakse, et afirmatsioonid (võimestavad väesõnad) on elumuutvad maagilised väljendid ehk positiivsed laused, mis aitavad endale luua sedalaadi elu, mida soovid ja vajad. Need on jõulaused, mis algatavad muutuse ja tervenemise. Öeldakse ka, et afirmatsioon on positiivne kinnitus, mis aitab leida uue vaatenurga ning kogeda elu täielikuma ja rahuldustpakkuvamana.

Pildi autor Tiina Lall, Canva keskkond

Siidipaberist lilled

Tahaksid kedagi üllatada siidipaberist suure lillega (30 cm läbimõõduga) või hoopsiki koos seltskonnaga neid teha. Siis see on võimalus sulle. Kuna siidipabereid on mitmetes toonides, siis on see tõeline värvide mäng. On pastelsetes ja värvikirevates toonides. Kuna loometöö on suur kunst ja kunst tahab kujuneda omale sobival viisil, siis ka iga lill tuleb omamoodi ja ainulaadne. Iga lill erineb teistest. Ja nii peabki. Ka looduses ei leia identseid lilli. Siidipaberist lillede meisterdamise juures on kõige teraapilisem protsess siis kui mingil hetkel hakatakse nendega sahistama – nagu vihma sajaks õues.

Pildi autor Tiina Lall, Canva keskkond

Käsitöö, see on uus jooga või meditatsioon, mis paneb silmad särama ja hinge helisema. Tekitab eduelamuse.

Scroll to Top