E-PORTFOOLIO

Rubriik E-PORTFOOLIO on koostatud täiskasvanute koolitaja, tase 6 kutse taotlemiseks.

Siin rubriigis allpool on PDF-kujul dokument “Kompetentsipõhine eneseanalüüs täiskasvanute koolitaja 6. taseme kutse esmataotlejale“. Dokumendis on välja toodud: kompetentsi lühikirjeldus; õppeprotsessi ettevalmistamine; õppeprotsessi läbiviimine; õppeprotsessi analüüs ja hindamine; tegelemine arendus-, loome- ja teadustööga täiskasvanuhariduse valdkonnas; professionaalne enesearendamine.
Lisatud on läbiviidud koolitused ning avaldatud publikatsioonid ja loodud õppematerjalid. Eneseanalüüsi osas lisasin tõendusmaterjalid juurde. Lisatud piltide autor olen ise (Tiina Lall, minu erakogu), kui ei ole märgitud teisiti.

Põnevat avastamist!

Foto autor Janika Kullamaa, JK-FOTO OÜ

E-portfoolio on kogum taotleja poolt loodud, valitud, järjestatud ning analüüsitud materjalidest, mis võimaldavad täiskasvanute koolitaja kompetentside tõendamist ja peegeldavad taotleja arengut. E-portfoolio koostamise eesmärk on tõendada täiskasvanute koolitaja kutsestandardis esitatud kompetentside olemasolu. E-portfoolio avab hindajatele kutse taotleja kui täiskasvanute koolitaja, tuues esile taotleja väärtused ja kogemuse koolitajana ning lähtudes kutsestandardis esitatud kompetentsidest.

Allikas: E-portfoolio koostamise juhend täiskavanute koolitaja kutsete taotlemiseks

Scroll to Top